shivashko-atelie-joly-baner-1500x516_2

Професия Шивач

Всичко, което обличаме, е ушито от човек, чиято професия се нарича „шивач“. Затова абсолютно всички, без изключение, се обличат с продукти, които са излезли от умелите ръце на тези майстори. Шивачът е широко разпространена, честна и почтена професия.

Случи се така, че е невъзможно да се живее в съвременния свят без дрехи. Освен това, според народната мъдрост, харата се посрещат по облеклото (тоест правят първо впечатление). Затова нашето ателие може да прави дрехи по поръчка за официални поводи или ежедневни. Това винаги ще бъде необходимо и това е най-важното предимството на шивашката професия. Нашето шивашко ателие проема и големи поръчки, но най-обичам да се занимаваме с малката работа, която също е изключително необходима: подгъване на панталоните, скъсяване на блузата, зашиване на някоя дупка или копче и още много други корекции.

shivashko-atelie-photo-detail-12
shivashko-atelie-photo-detail-15

Нашето Ателие

Шивашко Ателие “Джоли” стартира през 2006г. Ателието ни предлага традиционния шивашки метод, съхранил се през годините. Занаят, който с времето изчезва.

Ние предлагаме шивашки услуги за Вас. Изработваме цялостни изделия и правим корекции на вашите любими дрехи.

Това, което се стремим да осъществим е едно място, където може да посетите и да направите всякакъв вид корекции и поправки на вашето облекло. Да ушиете за вашия уютен дом пердета, в комплект с покривки, калъфи за дивани,столове, тишлайфери, калъфки за възглавници и всичко свързано с интериора.

Изработка на дрехи за специалните Ви моменти и случай като сватба, абитуриенска, специални празници, дори и ежедневно и офис облекло.

Съвместна работа

Нашето ателие работи съвместно с ArtEliza Craft. Чудесна художничка която рисува на тениски, рокли, кецове, чанти и други. Работейки съвместно нашето ателие шие роклите за Arteliza която от своя страна ги рисува и ги прави уникални.

Също така можете да видите в ателието ни нейни картини, които се продават с благотворителна цел.

При нас няма невъзможни неща а цените са народни, заповядайте!

shivashko-atelie-photo-detail-16

Можете да се свържете с нас на телефон +359 886 233 059 или чрез контактната ни форма.

shivashko-atelie-photo-detail-14
shivashko-atelie-photo-detail-10
shivashko-atelie-photo-detail-13